Times of the School Day

Time Period Length
8.45-9.45 Period 1 1 hour
9.45-10.45 Period 2 1 hour
10.45-11.05 Break 20 mins
11.05-12.05 Period 3 1 hour
12.05-1.05 Period 4 1 hour
1.05-1.40 Lunch 35 mins
1.40-2.00 Aspire/Assembly 20 mins
2.00-3.00 Period 5 1 hour